miercuri, 23 iulie 2008

Revelatie: distractie de fitze vs distractie de nashpa (ultima parte)

Acum inteleg eu ce vreti voi: sa-mi dati la cap! “Ce, ba, ai adormit ca un cacat in ploaie, si vii acum sa ne impui capul cu revelatiile tale de doi lei? Hai fa pasi, baiatu’, lasa ca te mai chemam noi!”.
Bine! Atunci am s-o zic altfel: revelatia mea e ca distractia de fitze e distractie pentru cei neinsurati, care n-au lasat nici o femela in pestera; iar distractia de nashpa e distractie de insurati.
Acum, concluzia revelatiei: daca io nu ma distrez deloc pe fitze, ci numai pe nashpa, inseamna ca sunt insurat!
Cand m-am insurat, fratilor, ca am uitat complet! Poate mi-o prezinta si mie cineva pe nevasta-mea aia ce-am lasat-o in pestera…?!

19 comentarii:

cristi spunea...

Te suspectez ca pui de insuratoare.Si pentru ca ai incerca si o distractie de fitze,pe banii lui altu',o sa tii nunta la Bamboo.Acuma,daca nu ma inviti nu-i nici o problema,da'daca totusi ma inviti,cat se da la o nunta la Bamboo?

Mihai Buzea spunea...

@ cristi: nu mult. cam cat aduna un om obisnuit intr-o viata.
auzi, da' din revelatie reiesea ca sunt deja! ce sa ma mai insor odata?!
bine, ca de la alcool am uitat cand si cum s-a intamplat, da' asta-i problema mea, nu a lui Bamboo!

cristi spunea...

Textele astea merg la mine si s-ar putea sa functioneze si la nevesta-ta,dar cine o sa apuce sa filmeze maturile pe care o sa le iei pe spinare de la soacra-ta,ala o sa faca cariera in cinema...

bandi spunea...

care e pedeapsa pentru bigamie? :)

Mihai Buzea spunea...

@ cristi: ie-te-te! deci am nu numai nevasta acum, am si soacra?! si am uitat?! asta da proasta memorie! cre' ca sufar de sindromul Korsakoff!

Mihai Buzea spunea...

@ bandi: asta-i culmea! am doua neveste de care stie toata lumea, afara de mine?! gata, ma las de alcool!

bandi spunea...

deci pedeapsa pentru bigamie este doua soacre :P

Mihai Buzea spunea...

@ bandi: deci rasplata pentru celibat este zero soacre (lucru deja convenit cu d-l bandi - sa traeasca, are sa dea o damigeana!)

cristi spunea...

@Bandi:Domnule,tie ti-or dat astia foc la cort?Nu ne povestesti si noua,te rog frumos,ca Mi'aita nu vrea.Te rog fffffffffff frumos.

bud bandi spunea...

Si tata socru ce zice?

cristi spunea...

@Mihai:Domnule,cand un text este scris de unul si corectat din greu de altul,bietul cititor nu mai stie pe cine sa laude.In cazul lui Barosache as zice ca are omul dreptate.Esti un puiutz rautacios.

Mihai Buzea spunea...

@ cristi: domnule, de ce ma martirizezi?! ca i-am ars cortul lui Bandi... ca i-am corectat textul lui Barosache... ca nu stiu mai ce... bine ca nu l-am impuscat eu pe Kennedy!

misu spunea...

@misu: tot ce e posibil

bud bandi spunea...

@misu: nu mi se pare normal ce ai facut matale. De ce ai dat foc cortului lui Bandi? Din rautate?

Mihai Buzea spunea...

@ bud bandi: n-am ars nici un fel de cort. Va rog sa nu mai fiti golani!

cristi spunea...

@mihai:a)este adevarat ca o luat foc cortul in timp ce-ti facea madam Bahmu cartofi prajiti,in cort?
b)stai ghinisor baiatu',ca n-ai moaca de martirizat

Mihai Buzea spunea...

@ cristi: chestia cu "Bahmu" este o legenda malversationista, lansata de amicii mei pusi pe sotii. Nu trebuie crezute toate inventiile scornite la bere.
be mic: doamna Adriana Bahmuteanu-Prigoana nu stie sa gateasca cartofi prajiti. Si nu obisnuieste sa faca turism "cu cortul" - nu-si permite sa-si piarda imaginea.
In legatura cu "afacerea cortul": in primul rand nu era al meu, ci al lui Bandi; in al doilea rand, NU i-am dat foc; in al treilea rand, exista martori ai acelei seri, asa ca sunt acoperit 100%.

be si mai mic: martirajul are multe fete, ca si diavolul...

bandi spunea...

daca vreun domn panzar de fel sau de nume vrea sa stie cum (nu) mi s-a dat foc la panza de cort, permiteti-mi sa introduc un nou personaj, risarciaritza - cine shtie bine, cine nu sa comande o "berile de aur" la baiatu' contra unui comision modic de 10%, taxele de transport e bashca.
Deci risarciaritza shi cu mishu zacea shi ei in pozitia "ciuci", lotus, floare de cactus sau ce mai gasisera, pe izoprene langa cortu' meu. Discutau diverse (probabil). Sau nu discutau deloc.
Trebuie spus ca risarciartza este pe de o parte poznasha, pe de alta parte mare amatoare de calambururi. Asa se zice? Si ce calambur mai mare putea sa "origineze" daca nu sa puna fatza in fatza doua fiare cu suflet de aur, shi intre ei o shopralitza. Introducing the beasts... in coltzul izoprenului, cu mustatza shi pantaloni scurtzi, dl Gika zis si culturistul, capabil (pe langa bai in mare) sa se puna la mintea lui Bandi sa faca vreo 50 impins-culcat cu bara de 60 de kile. La momentul faptei intr-o stare de piromantzeala, foarte dornic sa tzina focul viu (din vreascuri; din mine shi uzine, nu din tine). Shi intr-o ushoara stare de amortzealo-mahmureala, nu va spun mai mult ca intuitzi...
In coltzul cortului, semi-neindetificabil, dl Bandi, fiu de judocan, sportiv de performantza la randul lui shi filatelist in timpul liber (asha se mai zice la ajutoarele de risarciari, ca dau limbi la marci). Ushor mahmur de somn. Pe bune. I am a teetotaller dupa cum mi-a zis un intzelept.
La mijloc, shoparlitza: "Bre don' Gika, nu mai face ashea cu batzu' shela ca uite, dai scantei pe cortul lu' dl bandi... Uite, l-ai gaurit acilea, shi dincoace, da' mai astampara-te... bai ce nashpa eshti, da' chiar nu te controlezi?..."
Dl Gika, ushor anesteziat... no comment
Dl Bandi, buimac de somn, urla in gand: "daca ies acuma shi gasesc o scama de funingine pe cort, nu mai zic vreo gaura, l-am spart! il calc in picioare! shi-asha vroia el o tranta dreapta, ii dau o zmetie de-l zbor! mama shi cat m-am negociat pe cortul asta... uite-asha patzeshti cand te-ncurci cu al'de gkia purcica & friends..."
Poi shi dupa minute bune in care dl bandi se abtzinea sa iasa din cort sa nu vada grozavia shi sa nu o savarsheasca pe-a doua, timp in care a-nceput sa-shi verse nadufu' cu glas tare (am zis shi ceva de mama? parca nu) se-aude printre bolboroselile si balbaielile lu' gika un chicot de risarciaritza... foarte amuzata ca mai avem putzin shi ne luam de gat acolo, sus pe pajiste, la poalele pietrei craiului, ca niste monstri sacri ai salbaticiei.
E, multzumit?...

cristi spunea...

@Bandi:multumesc fain.La piatra craiului,aici,langa Oradea?
Cu cata placere v-as fi adus o caseta de beri,zdranga-zdranga.Poate altadata.
In legatura cu Berile de aur ,mi-o promis cineva un ex cu dedicatie ,la vara,la Cluj.Daca se apropie Craciunul si nu ajunge la mine,ma intereseaza varianta ta si la un comision mai mare.Deci pastreaza un ex pt orice eventualitate.