marți, 7 octombrie 2008

Detalii despre AFC

O tanara domnisoara m-a intrebat, oarecum socata, daca fac parte din AFC. Eu am raspuns sincer ca da, sunt, la care ea mi-a intors spatele si de atunci nu-mi raspunde nici macar la telefon (ca de mail sau de mess nici nu mai vorbesc). Am primit totusi un semn de la ea, un link catre youtube, si jignitorul mesaj "Asa sunteti toti. Iar in primul rand voi cei din AFC!".
Nu are rost sa ma contrazic cu tinere domnisoare destepte si cu nasul pe sus, care stiu totul si nu mai au nimic de aflat pe lumea asta. Am sa raspund doar ca nu, noi afecistii nu suntem "asa". E absolut ridicul sa crezi una ca asta.
Dar filmarea de pe youtube e amuzanta. In sfarsit, pentru spectatori!

5 comentarii:

Constantin Nica spunea...

Ce e aia AFC?

Constantin Nica spunea...

Gata, am aflat: este un soi de asociatie ad-hoc a domnilor care ar avea o atitudine carnala fata de orice tanara domnisoara daca aceasta nu ar avea nimic de obiectat! Asta e, nu le mai am cu argoul de burlac!

Mihai Buzea spunea...

@ nica constantin: o domnisoara tanara sau chiar mai putin tanara, sau mai putin domnisoara: esential este sa nu aiba nimic de obiectat, ba dimpotriva! Foarte corect sesizat spiritul afecist!

Unknown spunea...

iote aci ce zice astia
http://www.fastseduction.com/acronyms.shtml

afc = Average Frustrated Chump. A "nice guy"

e de rau nenicule :(
d-aia de ocoleste demoazela
da' lasa ca ii arati tu

bine, ai putea sa-ti alegi ce-ti convine de aici http://acronyms.thefreedictionary.com/AFC

hai pa

Mihai Buzea spunea...

@ morwed: domnule, exista perceptia asta (eronata) cum ca AFC-ul e o adunatura de frustrati tristi. Cu tot respectul pentru instinctul popular, e complet gresit, in cazul asta: pur si simplu, afecistii sunt barbati ca toti barbatii, care prefera sa nu minta si sa nu se minta: da, suntem tot timpul cu gandul la femei! E adevarat ca femeile nu stau zi si noapte cu mintea la sex, dar de ce sa preluam si noi tiparul lor de gandire? Cine a decis ca "nu-i frumos" sa fim ceea ce suntem, saci umpluti cu hormoni? Uite ca suntem, na!
E o tara libera, neh... ?

p.s. si de fapt afecistii sunt oameni foarte veseli, nici vorba de "tristete"!