joi, 25 iunie 2009

"Asa e, Nea Cornele!"

Dragi prieteni, va provoc la un mic test de imaginatie: rogu-va, fiti creativi si concepeti o explicatie, in cel mult 100 de cuvinte, asupra a ceea ce se intampla in acest filmulet, si mai ales asupra motivelor pentru care batranul meu amic s-a suparat teribil pe mine (si nu i-a mai trecut de atunci, cel putin in privinta asta!). Desi tocmai ne trecuseram in palmares o mare realizare (nedepasita pana acum), si anume parcurgerea intregii creste a Fagarasului, din valea Oltului in valea Barsei (pt initiati, amanunte la linkul http://www.catavencu.ro/creasta_fagarasului-202.html).

Vizionare placuta si imaginatie fertila!


7 comentarii:

Edi spunea...

deci 2 baeti sta la o masa si unu are niste coarne-n cap.
face pe glumetu si il imita pe ala de la reclama de la televizor.
cine si pe cine s-a suparat si de ce, in episodu viitor.

p.s. : ce-i mai sus e scris in bercelineza, daca n-o vorbiti nu va bagati! Asa e, nea Cornele ?

Mihai Buzea spunea...

@ edi: asa e, Nea Cornele! berceliza fara profesor, numai pentru initiati!

pentru avansati, bercelineza de dincolo de Lamotesti - dialectul greucenesc!

steluta spunea...

Sa vedem dac-am inteles... s-a propus Fagarasu', tie iti cam zboara harta de pe masa si ti-e gandu la reclame. Plus ca n-ai bere-n fata si semeni cu un cerb (usor ratacit de turma - daca mi-e permis). Cum sa nu se supere omu' cand n-are cu cine sa dea noroc la o bere cinstita?!?

ps: cele mai bune comment-uri cate beri de aur primesc? :D

Mihai Buzea spunea...

@ steluta: hm! nu prea e! daca ar fi fost asa de simplu, de ce ar mai fi suparat pe mine batranul amic, cel cu replica "Asa e, Nea Cornele!", care fix replica asta lipseste din "spot"?!

re la ultima intrebare: avand in vedere ca berile de aur au fost numai trei pe lumea asta, cele mai bune commenturi primesc beri obisnuite, nu d-alealantele!

Dana spunea...

Eu nu inteleg nimic decat ca un incornorat cu crengi de fag se crede fiinta umana ...

Silvia spunea...

Eu nu reusesc decit sa il observ pe Dl. Grecu. Dl. Grecu e singur?

Mihai Buzea spunea...

@ dana: crengile sunt de brad, unele, de arin, altele. da-ti ochii la ascutit.

incornorat?! poate. cel care mi-a pus coarne (sau mai exact, cel care mi le tine), este Razvan Terenche. pe care tu personal mi l-ai prezentat. ca sa ma incornoreze, deci.

multumesc, domnisoara Dana. n-am sa uit.

@ silvia: in acest filmulet putem presupune existenta a patru personaje. cu cartea, exemplarul din "Muntii nostri", chiar cinci. nu e vina mea ca numai d-l Grecku este observabil, Silvia draga: te-ai uitat dupa sticla de bere, si l-ai descoperit pe Grecku. comme toujours. daca ti-ai fi axat cautarea pe alt keyword, ai fi observat alte personaje.

sau nu.