vineri, 8 mai 2009

Uite Leaota, nu e Leaota

Spre marele meu regret, nu am ragaz nici sa raspund ultimului comment, nici sa postez ce-am mai scribalit in ultima saptamana, de cand imi face mouse-ul figuri, si a trebuit sa ma descurc cu tastatura.
Nu am ragaz pentru ca plec iar pe munte - dar insa nu stiu pe ce munte! Eu zic ca e Leaota, dar s-ar putea sa fie "dosul" Bucegilor, mai stii?!
Ergo: daca intreaba cineva de mine (putin probabil, dar mai stii pacatele?!), raspunsul este: "Nu stiu sigur, da' cre' ca s-a dat la dos!"
Vreme buna urez tuturor celor care raman in oras, cu mentiune speciala pentru ai de lucreaza si-n week-end; Edi, nu te schimonosi, ca nu la tine m-am gandit numaidecat!

6 comentarii:

Aida B spunea...

si pentru aia care stau la tara (adica eu) n-ai urari? :p

lollitta spunea...

:) eu ma duc la mare!!!!!! asa ca munte fara ploi sa ai

edi spunea...

du-te bey, si distreaza-te.
ca noi ramanem aici, sa construim capitalismu' !

Mihai Buzea spunea...

@ aida b: ba da, dar acum e tardiv. urarea ar fi fost "sper sa ploua, ca sa stai in casa si sa nu iesi la prasit cucuruzul!".
Doamne, cat am ur^t io munca asta, toata copilaria! copiii si femeile la prasit, barbatii la carciuma!
bine ca s-o gatat, cel putin pentru mine...
:)

@ lollitta: intru maine sa citesc cum a fost, sper ca ai povestit pe blog, heya?

@ edi: construieste-l, domnule draga, construieste-l! io unul m-am cam lamurit si cum e cu capitalismul asta: nici el nu-i mai breaz!

Aida B spunea...

stai linistit, nu ieseam la prasit cucuruzu' oricum. pe-aici se zice gradinarit - sau faire du jardinage, ca sa fiu mai exacta.

Mihai Buzea spunea...

@ aida b: norocul tau c-ai nimerit in civilizatie! cand nimeream eu vara la tara, asta era alt cosmar: ma puneam la baligarit gradina! deci nici gradina nu era un leisure place :)