miercuri, 8 iulie 2009

Are si Grecku dreptatea lui!

Amicul Grecku ma avertizeaza repetat asupra unor defecte de care, zice el, nu sunt in stare sa ma dezbar. Ca as fi, de-o pilda, tampit, isteric, grafoman, incapac pe munte, permanent idiot in alegerea locului de gratar.

Nu comentez in rest, dar week-endu-ul trecut am facut gratar undeva pe lacul Pasarea, pe langa Branesti (fosta sosea spre Constanta). Pentru gratar, locul nu era rau, dar pentru scalda, lacul e catastrofa: e adanc de-o juma' de metru, restul e un foarte dens si racoritor namol!


4 comentarii:

cristi spunea...

Nu ne povestesti si noua cum o fost?

Mihai Buzea spunea...

@ cristi: da, dar din pacate nu e mare lucru: nu mai fusesem niciodata la Pasarea, doar ce auzisem de locul asta. Am cautat cu masina o gramada de timp, am ajuns in sat, apoi la manastire (de maici!), care e degradata rau, si in cele din urma la balta. Locul de era bun, avea padure, lac si izvor; atata doar ca padurea era plina de tantari, lacul de namol (pluteau pestii morti cu zecile!), doar izvorul ce era de nota 10, ca tinea berile mai reci decat lada frigorifica. N-am gatiti cine stie ce, doar porc, pui, crap si somn, si de mancat am mancat mai mult muraturi (era foarte cald) si bere. Ma rog, soferul nu, ca era soferita!

Mihai Buzea spunea...

@ misu: categoria "am fost un dobitoc" prin omisiune. la gratarul de la Pasarea am fost total feriti de manelisti (1), si am incercat sa coc si porumb pe gratar, dar din pacate l-am ars si a trebuit sa-l aruncam (2). pentru omisiunile 1 si 2 merit in cap in gura.
multumesc.

tina derutina spunea...

si locuri de plimbare cu bicicleta sunt?