vineri, 25 septembrie 2009

Anunt important!

Am deosebita placere sa va anunt intrarea in blogosfera (urat cuvant, dar asta e), a doua personalitati de mare anvergura: Cuviosul Ilarie (pozitia 1 in blogroll - undeva in dreapta, la rubrica "Priemani si dusteni"), si marele Nea Miai (pozitia 10).

Desi au abordari cu totul diferite, va garantez ca merita din plin sa faceti cate o vizita pe blogurile lor. Cuviosul Ilarie e savuros intr-un mod cu totul inedit (nu va dezvalui nimic, sa fie surpriza completa), iar Nea Miai este el insusi (pentru cei care-l cunosc, asta e destul; pentru cei care inca nu, a-l cunoaste din scris e o experienta in sine!).

Este adevarat ca Nea Miai e un new entry in tagma asta de scriitorei, pe cand Cuviosul Ilarie e de mult in actiune, dar eu abia acum l-am descoperit; sper insa ca imi veti ierta atat intarzierea in prezentarea lor, cat si alaturarea destul de arbitrara (un veteran si un recrut); in apararea mea, am de zis doar atat: cititi-le posturile si pe urma, daca nu v-or placea, injurati-ma-ti cat poftiti!

Ceea ce nu este frumos, cum stim cu totii. Dar uneori e sanatos - ca orice feed-back!

2 comentarii:

Geocer spunea...

Cuviosul Ilarie e bun de pus pe rana, asa bine le zice.

Mihai Buzea spunea...

@ geocer: dap. io chiar am crezut ca e un calugar adevarat, cand am vazut prima data ce poa' sa dea din el.