marți, 7 mai 2013

Raport 2011: ce munți a mai făcut sănătatea noastră

Pentru că suntem atât de tolomaci că uităm de la mână până la gură, văd că-i imperios necesar a nota binișor toate drumurile pe care le facem, că dacă ne bazăm pe arhiva lui Grecku, ne-a văzut Dumnezeu! Mergem pe repede-înapoi și reluăm firul de unde l-am întrerupt ca proștii, încercând ca pe viitor să nu-l mai întrerupem. Deci, în 2011 s-au călcat următorii munți:

1. Bucegi, valea Coștilei. Participanți: Jan, Julius, Gika. Traseu ratat, a trebuit să ne întoarcem. Avem poze.

2. Godeanu – Retezat. Participanți: Jan, Julius, Grecku, Oter. Detalii suplimentare: Oter și-a bușit genunchiul, iar Gika n-a venit pentru că era-n California, dar a regretat c-a lipsit și-a rămas traumatizat până astăzi. Avem poze.

3. Făgăraș, nu cunosc traseul. Participanți: Julius și Yonel. Nu avem poze (există, dar sunt în arhiva lui Yonel).

4. Ciucaș, nu cunosc traseul. Participanți: Jan și Grecku. Nu avem poze (există, dar sunt în arhiva lui Jan).

5. Măcin, creasta Pricopanu. Participanți: Amalia, Speranța, Oter, Gika. Nu am terminat de parcurs toată creasta, mai avem jumătate (poate anul ăsta!). Avem poze.

6. Leaota, partea de est. Participanți: Julius, Romi, Gika. Traseu pe creasta masivului, cu ieșire în Bucegi pe la șaua Strungărița. Avem poze.

7. Bucegi, traseu ratat. Participanți: Julius și Gika. A fost o plimbare de la captarea Brătei spre Padina, cu traversarea cheilor Zănoagei. Ploaia ne-a mâncat norocul! Am dormit la hotelul Peștera, ca ciocoii. Nu avem poze.

Cam asta a fost tot pe 2011. Nici prea-prea, nici foarte-foarte; potrivit. Poza e de la refugiul Coștila, ca să nu existe discuții (am ales-o p-asta pentru că arhiva mea e cheală rău pe 2011).

Niciun comentariu: