luni, 11 februarie 2013

HB



După cum prea bine știți, membrii grupului Turturel s-au întâlnit sâmbătă seara în HB, pentru a consuma produse. Nu au lipsit Alio, Grecku, Julius, Sergiu, Dănel, Andronake, Jan, Rosana, Sharky și Gică. Au lipsit însă: Oter, Berilă și mulți alții, că dacă n-ar fi, nu s-ar povesti!

Nu s-au luat decizii majore, în afară de participarea în plen la Semimaratonul Bucureștiului, pe 19 mai, și de bifarea unui traseu nemarcat din Făgăraș, în septembrie. Deocamdată atât, dar e destul, că la alte agape nu se decide nimic, în afară de ”Să mai vină un tur de bere!”.

Evenimentul singular, care deosebește seara de sâmbătă de alte seri din HB, este scoaterea în lume a lui Sergiu și prezentarea lui către grup, ca să știe și el cu cine-și va mânca amarul pe munte, în următorii 20 de ani (după aia se presupune că va avea gașca lui și nu  mai vrea să meargă cu niște bășinoși ca noi!). Aș zice că tânărul Sergiu s-a purtat foarte bine, având în vedere că s-a plictisit de moarte, mai puțin în momentul când nebunul de Alio l-a făcut să plângă (fabulos comportament!). Pe de altă parte, merită reținută și observația confirmată de cei mai mulți participanți (mai puțin de Jan și de mine, care n-avem de unde să știm), cum că tânăra generație este incredibil de abilă tehnologic, iar în fața ei nu avem nicio șansă pe taste, nici măcar pe termen mediu, darămite pe termen lung!

Concluzia trasă de Rosana și de Julius (independent, dar cam în același timp) a fost că se impune ieșirea la pensie, cu cât mai degrabă, cu atât mai bine. Alio, Oter și Berilă (cei trei IT-ști de la Răsărit) n-au tras nicio concluzie, dat fiind că doi dintre ei lipseau iar al treilea era ocupat să-l chinuie pe Sergiu. Nu știu ce concluzie au tras cei doi constructori (Dănel și Andronake), c-au tăcut ca melcii, dar iată concluzia mea proprie și personală:

Nu e de joacă cu ăștia micii, așa că eu mă las dracului de munca la computer și mă apuc de ceva serios, din care să-mi câștig pâinea și când oi fi orb ca o cârtiță, și-n plus complet depășit tehnologic (moment care se apropie cu viteza gândului!).

Deci, mă fac barman. Am zis!

Niciun comentariu: