miercuri, 25 august 2010

Atentie, Cloverfest sta sa-nceapa!

E pe vine: Cloverfest, festivalul ala din muntii Leaota, are loc si anul asta, incepend de maine, adicatelea. Si tine pana duminica, exact cat stau eu in muntii Calimani. Cred ca special il potrivesc organizatorii asa, numai de-a dracu’ ce-i pielea pe ei; ca nici anul trecut n-am fost, ca tot pe munte eram – si, culmea, tot in Carpatii Orientali, anume in Rodnei!

Ziceti si voi daca asta nu-i facatura pe fata...

Totusi, desi anul trecut am ratat editia zero a Cloverfest-ului, iar anul asta ratez editia 1, stiu cate ceva despre actiunea asta, ca am participat la o bauta, intr-o noapte de primavara, cand s-au pus la cale detaliile proiectului. E perfect adevarat ca am consumat (a cata oara?!) fara masura, si ca nu mai tin minte ce tot vorbeau baietii si cum puneau ei lucrurile la cale. Imi amintesc doar ca berea era rece, locul era splendid, focul urias, fripturile nemaipomenite, iar cantarile sunau bine de tot. E drept ca bauta asta, de care va zic, a fost ceva foarte mic, un fel de rahatis fata de un Cloverfest normal, dar orisicum, e tot ce va pot povesti.

Nu ca n-aveti unde gasi povesti adevarate: aveti odata blogul evenimentului, cu toate informatiile de care-i nevoie; aveti relatarea Stelei, care a fost acolo si-a vazut cu ochisorii ei, n-a inventat nimic; mai aveti si teaserul de pe site-ul lui Eugen Istodor, adica un fel de discutie barbateasca intre Istodor insusi si organizatorul Cloverfest, alde Ovidiu (“Haripa” pentru prieteni); iar despre sat in sine, am scris chiar si eu cate ceva (putin, din pacate, ca eram mahmur al dracului).

Bun, ati inteles mesajul: Garana, pazea! Cloverfest vine tare din urma!

2 comentarii:

Constantin Nica spunea...

Un mic detaliu tehnic: nu e in Muntii Leaota si, mai degraba in Bucegi

Mihai Buzea spunea...

@ constantin nica: nu sunt sigur. pentru mine, granita (frontiera, hotarul) dintre Bucegi si Leaota e dat de Valea Rateiului. dar habar n-am daca Muscelul e in stanga Vaii (adica in Bucegi) sau in dreapta (adica in Leaota)!