miercuri, 14 iulie 2010

S-a suparat Terenche!


L-a apucat strechea si a-nceput sa dea din el. Patanii din jurul lumii. A povestit de Argentina, de Bolivia, de Chile, batu-l-ar norocul pe el de globe-trotter sa-l bata! Cica o sa povesteasca si de Columbia, Peru, Insula Pastelui, si cate si mai cate, da' numai daca suntem cuminti si bem toata berea din pahare.

Om bea-o, ce sa facem... ?!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Macar daca ar spune "adevarul adevarat " , vorba cantecului. La plimbari e bun Terenche caracterul lasa de dorit , dar cui ii trebuie coloana vertebrala in ziua de azi . Spor la scris baieti si fete si salutari " ratustei CIFULITE"
parca sintagma era " ratusca cea urita " . Cine oare mai munceste pe plaiurile mioritice cu atatia blogeri pe marele web.

Mihai Buzea spunea...

@ anonim: mie imi trebuie coloana vertebrala in ziua de azi. nici tie nu ti-ar strica, anonimule: daca tot il ataci pe Terenche pe blogul unui tert, ar fi fost demn sa te semnezi.

ma bucur ca esti preocupat de indeplinirea planului cincinal, si-ti pui problema cine-l face si-l si depaseste. mai era unul cu asemenea preocupari, acum un sfert de secol. da' a cam exagerat cu grija altora si-a murit impuscat. iar de regretat, nu l-a regretat nimeni: ca sa vezi ce popular devii cand iti arde de ce fac altii, nu de ce faci tu personal.