marți, 24 iunie 2008

Maraton DHL 2008

Am ratat.
De sase ani incerc sa depasesc bariera celor 2 ore, si anul asta am ratat iar. Din 2003 alerg la semi-maraton si in fiecare an (cu exceptia lui 2005, dar atunci a plouat torential) am mai castigat cateva minute, dar niciodata n-am reusit sa scot sub doua ore. Nici acum n-a fost sa fie. Ghinion!
Ma gandesc ca daca perseverez, si an de an mai ciupesc cate-un minut-doua, pe la 80 de ani ma scot, nu? Ar trebui sa-mi iasa socotelile: la 80 scot o ora si ceva, la 90 o ora, iar dupa 100 incolo sunt un zeu: alerg 21 km in zero minute!
Nici la "proiectul numarul doi" n-am facut vreo branza: ziceam sa ma clasez si eu in prima jumatate. Au fost 82 de concurenti, asa ca obiectivul era locul 41. Minimum!
Am terminat pe 43. Domnilor, cred ca impotriva mea e un intreg complot, o conjuratie, o conspiratie!
Ma intreb: oare cine-o fi Maestrul Papusar care orchestreaza toate astea... ?!

12 comentarii:

cristi spunea...

Este evident ca ai ratat.Ai ratat ocazia de a face un text SUPERB,asa cum stii tu, in care sa ne povestesti din nou cu lux de amanunte,cum e intr-un maraton.
Ca ai terminat al doilea sau al 82-lea,pentru mine este mai putin important,oricum eu mi-as fi scuipat sufletul dupa primii km.
De fapt poate n-ai ratat chiar de tot si ne povestesti cum a fost maratonul ,nu clasamentul...

Mihai Buzea spunea...

@ cristi: domnule, e pe vine! Scot eu o relatare, ceva, da' ma gandeam sa merg cu ea in revista, s-o vaza oamenii, sa se apuce si altii de alergat la d-astea. Iti dai seama cat de fraier sunt, daca fac eu munca de prozelitism GRATIS!
Cel putin deocamdata...

Silvia spunea...

"Maraton DHL 2008
Am ratat.
De sase ani incerc sa depasesc bariera celor 2 ore, si anul asta am ratat iar."

Dl. Gika, pentru o clipa am crezut ca v-ati propus sa doboriti recordu mondial la 26.2 (2h04:26 Haile Gebrselassie Ethiopia 30 September 2007 Berlin). Va rog respectuos sa nu mai faceti astfel de glume, m-au trecut toate apele! Va suspectam deja de antrenamente clandestine... Tradare sa fie, dar s-o stim si noi!

Gelu spunea...

Silvia, cred ca tu te referi la un record mondial pentru maraton, si nu Semi Maraton, despre ce cred ca vorbeste dl. Gika. :)

Oricum, felicitari ca ati terminat. La anu sper sa particip si eu la semimaraton, anul asta nu am participat decat in stafeta, pe portiunea imediat urmatoare dupa sosirea de la Semi Maraton.

Mihai Buzea spunea...

@ silvia: presupun o doza de malversatiune in asumptia ta cum ca-s fi incercat eu aventuri d-astea, cu recorduri mondiale si dracii. Pai doar m-ai vazut alergand, cum ai fi putut crede ca vreau sa ma umflu ca broasca-bou din fabula...?!

@ gelu: domnule, n-o luati in seama pe Silvia! Am spus-o, repet, subliniez, accentuez si insist: domnisoara este malversationista!
Ref maraton: cu ce echipa ati alergat? si be mic: ati prins una dintre cele mai dure etape de stafeta, a patra, desi cred ca totusi cea mai dura dintre toate a fost a sasea, ultima. Dar n-am cum sa fiu sigur, ca doar eu nu le-am alergat - iar ultima etapa am privit-o de pe bustenii aia de la sosire, cu degetele bine inclestate pe paharul de bere.

Gelu spunea...

Noi am alergar ca niste amatori, terminand toti 6 in 4:03 dar oricum sunt mandru ca am facut cei 7 km (6 de panta destul de serioasa) in 40 de minute. Echipa a fost Adobe si am terminat deabia pe 12 la stafeta mix. Oricum, la mai mare editia urmatoare.

Mihai Buzea spunea...

@ gelu: asemeni!

Mihai Buzea spunea...

Domnilor, vad ca pe mai nimeni nu intereseaza cat sau cum am alergat, ci doar DE CE. Bine! Hai sa discutam chestia asta, daca e asa important de ce-ul!

misu spunea...

Domnilor, data viitoare o sa reusesc ce mi-am propus. Adica sa termin in doua ore.

Silvia spunea...

@gelu
"Maraton DHL 2008
Am ratat."

Daca dl. Gika ar fi scris Semi Maraton DHL 2046, nu l-as fi mai fi suspectat de nimic. Asa, pina am ajuns la fraza trei unde s-a elucidat misterul, apucasem deja sa sper la planuri de razbunare.

Oricum, va anunt ca ma simt profund ranita in amoru propriu - totul pina la maratoane (semi, ultra, om vs. cal etc), da? Atita lucru stiu si eu, poftim...

@misu
Frumos imi mai luati apararea, dl. Gika! Mai meritati bere uriase?

Mihai Buzea spunea...

@ silvia: "om vs cal" e o informatie pe care foarte putini oameni o cunosc. Constat ca memoria dvs functioneaza la parametri superiori generozitatii. Dvs. Chiar sa tii minte tot ce tolocane omul din gura, asta e prea din cale-afara!
Si, peste toate, nici sa nu dai o bere uriase...

Mihai Buzea spunea...

Observati, va rog, ca al noualea comentariu "Domnilor, data viitoare o sa reusesc ce mi-am propus. Adica sa termin in doua ore." nu e pus de mine. Cel care a facut treaba asta e destul de istet, s-a apucat si mi-a copiat profilul, in sfarsit, a facut omul treaba dupa manual. Dar cine intra in profilul fals de acolo va observa greseala: omul a facut o eroare, si inca una vizibila!
Prietene ciorditor de identitati, pacat de efortul asta! Mai bine te-ai apuca de ceva cinstit, ca furtul n-a imbogatit pe nimeni.
Nici munca, dealtfel, dar asta e alta discutie.