vineri, 7 octombrie 2011

Varsanufie


Ati auzit vreodata de Varsanufie? Nici eu. Azi am luat cunostinta de personalitatea cu adevarat uluitoare a acestui domn. Detalii aici (multumim si pe aceasta cale autorului articolului).

3 comentarii:

ciprian teodorescu spunea...

ce fatza are si Varsanufie asta:numai smerit nu pare...
pe mine ma pune pe ganduri celalalt articol,cu CMN.Deja a inceput constructia...
offf,tare curiosi mai suntem ca natie..putea sa se faca un asezamant monahal superb,linistit,unde preotii,voluntarii,profesorii,sa-i invete carte pe defavorizatii sortii.Doamneee,ne mai auzi si pe noi au ba???????

Mihai Buzea spunea...

@ ciprian: fabulos! ai curaj, coane, ca de ani si ani am si eu (vag, difuz!) acelasi gand, doar ca exprimat mai primar, mai grobian: "Doamne, eu nu-ti cer sa existi, dar daca existi, tu chiar nu vezi ce se intampla?!"

ciprian teodorescu spunea...

daca as avea curaj,Mihai,as face lucruri mari,la genul :as vorbi intr-o biserica de cat de imbuibati sunt unii de exemplu,sau as face o scrisoare deschisa catre C.E.ca sa spun cate rele ne face primul ministru sau presedintele sau judecatorii sau unii preoti.
Mihai,eu vin la biserica de dragul unor sfinti parinti cum sunt:Sfantul Nectarie,Sfantul Ciprian ,Ilie Lacatusu.aa,era sa uit:iti propun o tema despre ne-canonizarea lui Ilie Lacatusu,desi el e un sfant.b.o.r.nu vrea sa-l canonizeze,nu stiu de ce..citeste despre el si ai sa vezi.deci,prietene de munte sau si inru suferinta a pseudo-democratiei,ca sa avem curaj,ne trebuie si susinere din partea concetatenilor.or,ea,sustinerea capata doar forma bascaliei.tinerii trebuie sa citeasca mai mult.altfel raman la stadiu de ...almanahe..