joi, 28 februarie 2008

Cum am rontait aseara iepurase

Intrerupem o clipa interesantele momente "Making of the Golden Beers" pentru a va povesti cum m-am distrat eu aseara la marea petrecere Playboy de la Palatul Colosseum. De pe Calea Rahovei 147 - 153...
Invitatia era pentru ora 8, iar pe la 8 si 10 eu inca bananaiam disperat pe Calea Rahovei in cautarea "palatului" cu pricina. Draci! Nici picior de palat. Intreb, ma agit, ma zbucium, nimic. Intersectia de la Chirigiu, aia de la soseaua Progresul, cea de la Ferentari - riente! Bine ca n-am ajuns pana la autogara Rahova. "Suna un prieten". Sun, ala cauta pe net, cica la piata Regina Maria. Aoleo, hai inapoi. Gasesc pana la urma, cu chiu cu vai, nenorocitul de palat, fix langa beraria Becker Brau, de care stie o lume (eu, cel putin, stiu: vezi numele blogului...).
Lume ca la balamuc, numai toparlani. Iepurase adolescente, slabe moarte, cu sanii umflati cu pompa (poate push-up, poate silicon, nu ma pricep, ca eu sunt cu Phoenix) - ele erau hostesele, ma-ntelegi. Badigarji imensi, cu figuri de ucigasi cu muchea palmei. Fotografi care aratau exact la fel.
Palatul e o fosta casa boiereasca, sau poate de negustori parveniti, mai stii pacatele?! Hol la parter, scara interioara dubla, salon la etaj. Ii spun unei iepurase de la intrare, care voia sa ma bage in nu stiu ce baza de date, "pentru tombola": Nu, mersi, ca oricum nu stau mult. Ea imi zambeste profesional, eu urc scara... si atat. Aici s-a taiat petrecerea, cel putin pentru mine: salonul era absolut plin, om langa om ca in metrou, nu am reusit sa ajung nici macar pe ultima treapta a scarii! Ma intorc si cobor, incercand sa despart apele, ca Moise: pe scara urca prostimea valuri-valuri, ca o avalansa care merge invers. Ajung greu la intrare, ii zambesc si eu cat pot de profesional iepurasei blonde: "Ti-am zis ca nu stau mult?".
Am petrecut exact 35 de secunde la petrecerea Playboy de anul asta. La multi ani.

7 comentarii:

Anonim spunea...

deci te-ai distrat !
deci petrecerea pleiboi e super tare, frate!
deci ejti de belea, co*e !

auzi, da' cum se impaca petrecerea asta cu ziua de 1 de martie ? (si a' de 8, ca tot dreaq ala e)

feministele n-au facut demonstratie in fata "palatului" ?
pacat ...
la ce noroi e prin bucuresti, merita sa vezi o bataie intre feministe si badigarjii aia.
hai si iepuroaicele, treaca de la mine ;)

sa traiesti, don' gika.
astept relatarea de la petrecerea Penthouse :P

bud bandi spunea...

Coishe,

Nu se poate spune ca ai fost la petrecerea Playboy daca ai stat doar 35 de secunde.
Asa toata lumea o cunoaste pe Gina Pistol (doar cei care au trecut la 2 metri de ea).
Poate la petrecerea Penthouse sau Hustler ne relatezi si niscaiva actiune.:D

Mihai Buzea spunea...

@edi: domnule, eu la Penthouse nu merg, ca mi-e ca acolo eu o sa fiu feminista!
@octi-wan: onorabile domn, sunteti in eroare. eu am FOST la petrecerea playboy, dar nu am PARTICIPAT la ea. nu neglijati folosirea corecta a limbajului. in alta ordine de idei, exemplul dvs, cel cu Gina Pistol (o actrita, banuiesc) este specios si vulnerabil. va recomand o mai atenta alegere a figurilor de stil utilizate.

Anonim spunea...

Bre domnu gica, cik palatu cu pricina e a lu primu mare berar din tara romaneasca.

Cred k comentariul asta o sa il gasiti on topic de tot :))

bud bandi spunea...

Daca o confunzi pe Gina Pistol cu o actrita (sau nici nu stii cine e) atunci eu ma abtin de la orice comentariu. Cred ca multa lume o sa fie la Summitul NATO, dar nu o sa participe la el. Chiar si tu.

Anonim spunea...

Gica, ai fost la Palatul Bragadiru. Loc plin de istorie. Acolo isi strangea industriasul angajatii sa se distreze, sa bea o bere. Frumos obicei si frumoasa locatie, pacat ca n-ai penetrat-o mai cu pofta si mai adanc. Curtea si scena comunista din spate au fost adaugate de comunisti, dar tot e buna si aia de un gratar.
Ma plictisesc, sunt in jermania si ma pregatesc de cumparaturi. Am o lista cu sarcini de la sotie, mie parca imi vine sa mai stau in camera. Deci, ma acream, zice Kenobi ceva de blogul tau pi ciat, asa ca am zis: de ce nu? ai grija de Titiloi ca iti face reclama gratis.

don fasanelu spunea...

pai de, altii de Martisor baga evenimente studentesco academice pe A.U.R., un rind generos de aplauze a fost oferit marelui Ionel "Oneata" Augustin, Gaudeamus, din pacate de iepurase n-am avut parte, nici macar in Ciresica, mai bine la pal. Bragadiru, parerea mea