vineri, 6 noiembrie 2009

Halloween party in Fire Club


Dupa cum se stie si cunoaste, sambata seara a fost petrecerea de Halloween in clubul Fire din centrul vechi (strada Gabroveni, daca nu ma insel). E perfect adevarat ca n-am mai fost demult in Fire (spre deosebire de acum cativa ani, cand nu ma urneam de acolo nopti intregi), dar asta nu m-a impiedicat sa ma distrez pe cinste (dar si petrecerea a fost foarte bine gandita de organizator, nu-i dau numele ca o sa ziceti ca fac reclama d-aia mascata!). Am observat si cateva deosebiri: domnule, a scazut media de varsta a clubberilor!
Sau oi fi imbatranit eu, dracului...?! Cred ca nu se poate exclude nici aceasta ipoteza, zic!
Va intrebati poate ce-i cu poza asta mizera. Pai mi-a fost facuta cu telefonul mobil, in urma incidentului acestuia: teoria era ca venim la party costumati in ceva adaptat Halloween-ului. Buninteles ca in afara de mine nu s-a deranjat nimeni sa respecte teoria, asa ca toti amicii erau in carpele lor obisnuite. Eu aveam pe cap o cagula animalifera, pe care inteligentii mei de prieteni (mai, dar toti, nu asa!) au fost absolut incapabili s-o identifice: unul a zis "iepure", altul "bufnita", al treilea "catel", etc. (s-a mai propus "pisica", "liliac", "urs", " capra", "vampir" si "pitipoanca"; ma rog...).
Incredibil! Singurul animal care este verde e brotacelul, nicidecum iepurele sau ursul! Chiar ca baietii astia sunt copii de oras, daca ei cred ca iepurii sunt verzi - ca sa nu mai vorbesc de ursi!
Dar de ce sa ma mai mir, domnule, de ce sa ma mai mir? Nu m-a intrebat unul dintre ei, la un moment dat, daca bivolitele SE MANANCA?! La intrebarea mea uluita ("Ce te face sa crezi ca-s necomestibile?") a raspuns, inocent: "Pai tu nu vezi ce negre sunt?".
Mda... macar asta distingea culorile, nu ca daltonistii din Fire Club!
p.s. Trebuie totusi sa admit ca onoarea Fire-ului a fost salvata de Ilie Micolov (care era invitat acolo sa cante, nu sa bea cu noi bere Pilsner Urquell), care a recunoscut imediat dihania in care ma costumasem, numind-o "Kermit"; ce vreti, poetul tot poet!

4 comentarii:

Ovidiu spunea...

@Misu: Bei Kermit, las-o ca macane. Pardon, oracaie! :))

BMD spunea...

tare naspa mai e cand se stabileste ca toti fac ceva si cand colo te trezesti ca esti singurul care a respectat intelegerea

Mifo spunea...

deci in concluzie ma apuc de cautat iepuri verzi....OR FI EXTRATERESTRII mai sti??

Mihai Buzea spunea...

@ ovidiu: altu' acum! inteleg ca alcoolistii aia n-au avut cum vedea iepure verde; da' mata, care nu consumi, unde zei germani ai vazut rata verde?!

auzi, ca "macane"! mai mult respect pentru fratii nostri necuvantatori!

adica SI pentru unii dintre noi, in unele momente...

@ molie pe creier: domnule, ai partial dreptate si-mi cer scuze ca nu te-am informat la timp atunci cand am renuntat la intelegere si am scos blogul tau din blogroll-ul meu. imi regret nepolitetea, sincer.

motivul meu (desi asta e doar o scuza, nu si o explicatie onesta), e ca am vazut ca nu te deranjezi cu ortografia limbii romane. este adevarat (si sunt perfect constient) ca orice limba evolueaza, si ca aceasta evolutie e de obicei mult mai rapida decat puterea filologilor de a tine pasul cu ea. dar eu unul sunt cumva un fel de batranel de moda veche, si mi-e greu sa ma adaptez unei lumi care comunica foarte repede (de mii de ori mai repede, tin sa precizez) decat lumea in care m-am format eu insumi; mai ales cand formularile acestei lumi rapide sunt de tipul "Spalama".

regret inca o data graba cu care m-am repezit sa accept schimbul de linkuri si imi repet, in mod modest, scuzele pentru incidentul creat.

@ mifo': domnule Mifo', daca sunt extraterestri, atunci in mod sigur imi poseda trupul astral numai dupa orele 04:00, cand sunt fericitul posesor al unui numar oarecare de beri. niciodata mai putine de 10, foarte rar mai putine de 12.

apucaturi extraterestre, deh!